AspectWorks nasazuje Liferay v Hypoteční bance

 data-srcset

Společnost AspectWorks zvítězila ve výběrovém řízení na projekt Proof of Concept portálového řešení pro Hypoteční banku. Nabízené řešení je postavené na open-source portálu Liferay a dlouhodobé znalosti IT prostředí banky.

Hlavním cílem projektu je prověřit technologie portálových řešení a jejich vhodnost pro nasazení v prostředí banky. Implementována bude dílčí funkčnost ze stávajícího informačního systému pro obchodníky a partnery, zobrazující informace o sjednaných úvěrech. Součástí projektu je i návrh datových struktur vhodných pro vnější portál banky s rychlou odezvou a velmi vysokou dostupností.

AspectWorks bude spolupracovat i na návrhu hardwarové infrastruktury, výkonnostních testech a návrhu zabezpečení. Liferay je lídrem v oblasti open-source enterprise portálů. Je vyvíjen již přes deset let a po světe je odhadem na 250 tis. instalací.
Největší předností portálu Liferay je, že to není pouhý portlet kontejner, ale je dodáván se širokou škálou připravených portletů od kvalitního CMS, přes blog, Wiki, diskusní fórum, kolaborační nástroje a další. Exituje více než 60 aplikací přpravených rovnou k použití na tvorbu firemních webových prezentací a intranetů.

Zpět

Posuňte s námi své služby dál.

Nasměrujeme vás správným směrem!

Kontakujte nás